wiezijnwijnieuwsprijzenpadiopleidingennobopleidingenefr opleidingenlinkscontact

openwaterdiver 
advanceddiver 
rescuediver 
divemaster 
specialties 

   

[Home][padiopleidingen][openwaterdiver]

 

 

 

 

   Open Water Diver

Het cursusbo ek heeft vijf hoofdstukken. De bedoeling is dat je vr elke les de vragen uit elk hoofdstuk maakt Soms worden meerdere hoofdstukken per les behandeld. Je instructeur kijkt voordat de les begint de vragen na en kan zo in zijn les precies aanvullen wat tijdens je zelfstudie ietwat onderbelicht is gebleven. Zo houden we tijd over om de nadruk te leggen op zaken die niet in je boek staan zoals bijvoorbeeld de tips en suggesties voor het duiken in Nederland, de duikmaterialen zoals we die hier gebruiken en alle reissuggesties die we je aan de hand kunnen doen.

Na de theorieles gaan we het zwembad in.  Stap voor stap leer je de oefeningen aan zoals die in je cursusboek beschreven staan en zoals die op de DVD  te zien zijn. Je zult het als gemakkelijk en prettig ervaren.

Als het zwembad en theoriedeel succesvol is afgesloten, gaan we het buitenwater in. Je maakt vier duiken onder begeleiding van je instructeur. Je laat simpelweg zien dat je de oefeningen zoals we die in het zwembad geoefend hebben, in het buitenwater nog beheerst en voor je het weet heb je je brevet te pakken. Je maakt kennis met de echte onderwater wereld!

 

  • Theorie: zelfstudie aangevuld door korte sessies door je instructeur
  • Zwembad: stap voor stap de praktijk in
  • Buitenwater: tijd voor het echte werk

 

 

 

 

 

   
 
   
 
   

 

 

 

 


[Up][Next]

Copyright (c) 2011 duikschoolscharendijke

info@duikschoolscharendijke.nl